top of page

Wie, wat, waar, wanneer?

Wat is Chiro? Een hele goede vraag waar je ook een heel uitgebreid antwoord kan op verwachten! Chiro is gezellig samenzijn, in een ongedwongen sfeer. En het belangrijkste van alles: Chiro is naar hartenlust ravotten met je vrienden en vriendinnen. Kortom: Chiro is het leukste en meest verrassende pretpark ter wereld!

Chiro is een plek waar je kind kan spelen samen met andere kinderen uit de buurt, in een lokaal, in een bos of op het voetbalveld en spelenderwijs leren. Een plek waar je kind helemaal zichzelf kan zijn, inclusief de schaterlach, de rijke fantasieën, de dromen, het kattenkwaad en zelfs de mindere momenten. Want in de grote Chirofamilie hoeft niemand de beste te zijn, de snelste of de slimste, maar iedereen gewoon zichzelf!

Elke zondag (tenzij anders aangeduid in de kalender) kan je kind dan ook dit onbeschrijfelijke gevoel beleven bij Chiro Budingen. Van 14 tot 17 uur kunnen ze elke week terecht in de lokalen in Budingen! 

En omdat we nooit genoeg krijgen van al deze Chirogekte, gaan we jaarlijks ook op Chirokamp. Dit gaat elk jaar door van 4 t.e.m.10 juli (voor Speelclubs) en vanaf de Rakwi's is dit zelfs al vanaf 1 juli! Het kamp is het grotere, toffe, mega coole broertje van de Chiro-zondag en is zeker een moment dat je niet mag missen! 

Groetjes
De leiding van Chiro Budingen

abb5e06c3bb727987baf1ba808e7e805-chiroje
logo-slogan-kleur.png

BUDINGEN

bottom of page