top of page

Jaarlijkse Chiro-Activiteiten

JAWADDE.jpg
22687952_10155846789733007_4305467602276

Startdag + Pannenkoekenfestijn (17 september)
Elk jaar organiseert Chiro Budingen hun befaamde Startdag & Pannenkoekenfestijn. Wat mag u van deze dag verwachten: zondagmiddag worden de kinderen (leden, niet-leden), verwelkomd op Chiro Budingen. Ze kunnen kiezen, oftewel worden ze afgezet door de ouders of ze worden opgehaald door de alom bekende Chirotraktor. Tijdens de namiddag worden er dan tal van fijne activiteiten gedaan en komen de leden te weten wie het komende jaar hun leiding wordt. 
Vanaf 17u is iedereen welkom op ons pannenkoekenfestijn met een groot assortiment om deze topdag af te sluiten. 

Info-avond + oudercafé (24 september 2023) 
 Het weekend na de startdag volgt onze info-avond. Deze vindt altijd zondag na de Chiro plaats (om 17u). Wat houdt dit juist in: een overzicht van het komende Chirojaar met een woordje uitleg. Daarna kan u tijdens het oudercafé genieten van een hapje , een drankje en een gezellige babbel. 

Jawadde?!-Fuif (dit jaar geen fuif)
Omdat wij ook al eens graag van een feestje houden organiseren wij jaarlijks tijdens het eerste weekend van oktober onze Chirofuif 'Jawadde?!'. Een muzikale avond in het teken van de jeugd, deze fuif vindt plaats in GC De Passant te Zoutleeuw. 
 
 
 
 
 

Clash van de jeugdbewegingen (20 oktober 2023)
Chiro Budingen doet ook elk jaar mee aan de clash van de jeugdbewegingen, georganiseerd door JH Paljas. Chiro Budingen won dit reeds één keer en gaat elk jaar opnieuw op zoek naar de overwinning. Supporters op post! 
 
 
 
 
 
 
 

Halloweentocht Budingen (28 oktober 2023) 
De ondertussen door heel Vlaanderen bekende halloweentocht van Budingen is ondertussen ook een vaste traditie geworden in het Chirojaar. Voor één zaterdagavond wanen we ons echte griezelfiguren en komen we jullie de stuipen op het lijf jagen tijdens deze tocht. Een absolute aanrader voor diegene die hun angstgrenzen willen verleggen. 


Schaatsen (5 november 2023)
Tijdens de koudere dagen van het jaar mag er natuurlijk één activiteit niet ontbreken en dat is het schaatsen! Voor één zondagnamiddag trekken we onze stoutste schaatsen aan en gaan we onze kunsten tonen op het ijs: ééntje om naar uit te kijken!

Sinterklaas (3 december 2023)
Hij komt, hij komt... Het is weer tijd voor CADEAUTJES! En wie anders dan Sinterklaas kan daar voor zorgen, daarom hebben wij hem uitgenodigd op onze Chiro! Aan cadeautjes zal het die dag dus zeker niet ontbreken. 

Kerstfeestje (17 december 2023)
Omdat wij niet genoeg krijgen van de pakjestijd doen we er na Sinterklaas nog een kerstfeestje bovenop! Tijdens deze zondagnamiddag is het de bedoeling dat elk lid een cadeautje meeneemt en dan worden deze pakjes via leuke spelletjes aan elkaar gegeven. 

Nieuwjaarsdrink (13 januari 2024) 
Weer een echt traditie-evenement, de nieuwjaarsdrink! Een avond vol sfeer, gezelligheid en jenever... veel jenever. Ook voor de kinderen is er animatie voorzien, zo kan het hele gezin langskomen! 

Pensenkermis (30 maart 2024) 
Op naar het tweede eetfestijn van ons Chirojaar, na onze pannenkoeken organiseren wij ook een heuse pensenkermis! Er is voor ieder wat wils: witte pensen, zwarte pensen, spaghetti... En dit alles aan democratische prijzen! Daarbovenop is er ook een tombola aanwezig met de verrassende prijzen! 

Zware bierenavond (4 mei 2024)
 Tal van lekkere bieren staan voor u klaar. Ook de kinderen zullen zich niet vervelen door de aanwezige animatie voorzien door de leiding. De garantie voor een avond vol sfeer en gezelligheid. 

Pretpark (27 april 2024)
Traditiegetrouw nemen we onze leden elk jaar ook mee naar een pretpark, om ze te laten proeven van de snelste achtbanen en de natste waterattracties. 

ZIN IN!


 

IMG_9869.JPG
bottom of page